Wie ben ik?

Jeanette

Ik ben Jeanette de Jong.
De Benediktstabilitas ontwikkelde ik , door de ontdekking van overeenkomst in communicatie, die mensen en paarden met elkaar hebben.
Mijn achtergrond als oncologieverpleegkundige en wijkverpleegkundige heb ik kunnen integreren in mijn werk als therapeutisch instructeur met paarden.
Deze opleiding heb ik gevolgd op de Eenhoorn in Zutphen , en sinds 1999 werk ik met paarden en cliënten.
Daarnaast ben ik master NLP en heb de tweejarige leergang, in gesprek over de geestelijke weg, bij het Titus Brandsma Instituut te Nijmegen gevolgd. Tenslotte heb ik de leergang haptonomie gevolgd aan de academie voor haptonomie in Doorn.
Mijn geboortejaar is 1957. Ik ben een buitenmens die vanuit een heldere visie, natuur, dier en mens met elkaar verbindt. Hierin ligt mijn kracht.
Dat is ook de reden voor mijn verbinding met klooster Gut Aich te Oostenrijk , daar wordt gewerkt vanuit deze visie. Sinds 2008 ben ik Familiare van een Benedictijns klooster in Oostenrijk. Daar is de kloosterheilkunde zeer ver ontwikkeld en daar werk ik ook op deze manier met paarden. Gut Aich is een nieuwe tijds Klooster , die de spiritualiteit van Benedictus en Hildegard von Bingen , integreerd naar onze tijd.

Copyright © 2015. All Rights Reserved.